Chemistry and technology of flavors and fragrances

Introduction; Identification of Aroma Chemicals; Flavor Generation in Food; Aroma ChemicAroma Chemicals III: Sulfur Compounds; als I: C, H, O Compounds; Aroma Chemicals II: Heterocycles; Aroma Chemicals IV: Musks; Aroma Chemicals V: Natural Aroma Chemicals; Molecules of Taste and Sensation; Stability of Aroma Chemical; Rational Odorant Design; Applications I: Flavors; Applications II: Fragrance
Thông tin trích dẫn: Chemistry and technology of flavors and fragrances. David Rowe. NXB Blackwell Publishing CRS Press, 2005.
Vui lòng truy cập địa chỉ sau để download và biết thêm thông tin chi tiết: https://lic.haui.edu.vn/media/book%20H%C3%B3a/Chemistry%20and%20technology%20of%20flavors%20and%20fragrances.pdf
Bạn đọc có thể tìm thêm tài liệu tại Thư viện ĐH Công nghiệp Hà Nội tại địa chỉ: http://lib.haui.edu.vn/opac80/