Highly recommended : English for the Hotel and Catering Industry Teacher's book
Communicative area; Giving infomation; Taking room reservations; Taking restaurant bookings; Giving polite explanations; Receiving guests; Serving in the bar; Instructions; Taking a food order; Desserts and cheese; Talking about wine; Dealing with requests; Describing dishes; Dealing with complaints; Jobs and workplaces; Explaining and instructing; Taking telephone requests; Taking difficult phone calls; Heath and safety at work; Giving directions indoors; Giving directions outside; Facilities for the business traveller; Offering help and advice; Dealing with problems; Paying bills; Payment queries; Applying for a job; The interview
Thông tin trích dẫn: Highly recommended : English for the Hotel and Catering Industry Teacher's book. Trish Stott#Rod Revell. NXB Oxford, 2004.
Vui lòng truy cập địa chỉ sau để download và biết thêm thông tin chi tiết: http://lib.haui.edu.vn/opac80/pdfjs/web/viewer.html?file=/Trailer/12 Teachers Book_New Edition Highly Recommended.T.pdf
Bạn đọc có thể tìm thêm tài liệu tại Thư viện ĐH Công nghiệp Hà Nội tại địa chỉ: http://lib.haui.edu.vn/opac80/
Xin lỗi bạn không thể down load tài liệu này. Bạn có thể xem tài liệu trực tuyến trên website hoặc liên hệ thư viện trường để được hướng dẫn. Cảm ơn bạn đã sử dụng dịch vụ của chúng tôi.
Bạn vui lòng tham khảo thỏa thuận sử dụng của thư viện số.